Wandklok

Als u interesse heeft in een van deze klokken stuur dan een mail naar info@retroklok.nl of gebruik het contact formulier. U kunt niet meer online bestellen.

wandklok

Wandklok Lavendel

Deze wandklok is een plaatje! Met zijn zachte kleuren en bloemenprint. De vintage wijzers maken het geheel helemaal af.

De klok is ongeveer 35 cm in zijn doorsnede.

Een batterij is nodig en is niet inbegrepen.

€ 15,00
wandklok

Wandklok vintage auto

De sierlijke wijzers, romeinse cijfers én vintage auto maken dat deze klok helemaal in het plaatje van retroklok.nl past!

De klok heeft ongeveerd een doorsnede van 35 cm.

Een batterij is nodig en is niet inbegrepen.

€9,95
wandklok

Wandklok vierkant

Deze wandklok is net iets anders dan normaal. Met een vierkante vorm en de cijfers niet precies op hun plek, is dit toch net iets anders.

De klok is ongeveer 30 bij 30 cm

Een batterij is nodig en is niet inbegrepen.

€ 9,95
wandklok

Grote wandklok (47 cm) romeinse cijfers

Dit is een grote wandklok, met een metaal achtige uitstraling met romijnse cijfers.

Deze klok heeft een doorsnede van ongeveer 47 cm!

Een batterij is nodig en is niet inbegrepen.

€39,95
wandklok

Extra grote wandklok (80cm!) romeinse cijfers

Super gave klok met romeinse cijfers van maar liefst 80 cm doorsnede! Is het geen plaatje?!

 €99,95

Wandklok assortiment van Retroklok.nl

Een retro wandklok is de ideale sfeermaker aan de muur. Een grote wandklok trekt meteen de aandacht en zorgt ervoor dat de wand al met slechts één decoratiestuk niet meer kaal oogt en bovendien de stijl van de ruimte benadrukt.

Keuze van een wandklok

De keuze van een wandklok kan lastig zijn. Er is veel keuze en daardoor ziet u door de bomen wellicht het bos niet meer. Wij hebben ons gespecialiseerd in een mooi en select aanbod retro wandklokken. Hierdoor wordt de keuze gemakkelijker en hoeft u minder te twijfelen. De maten van de klokken zijn duidelijk vermeld, zodat u gemakkelijk een grote wandklok of juist een kleiner formaat kunt herkennen in het overzicht.

Een wandklok kopen zonder risico

Anders dan in diverse woonwinkels heeft u geen risico bij het online kopen van een vintage wandklok. Als u een klok in ons assortiment heeft gevonden die u graag eens bij u aan de muur zou willen zien, kunt u deze gewoon bestellen, zien hoe het staat en als het toch tegenvalt, heeft u 14 dagen de tijd om deze retour te sturen. Het kost u dan alléén de verzendkosten van retour. Wij betalen de verzendkosten van bezorging! Als u de retro wandklok ergens bij een winkel heeft gekocht én deze kan überhaupt terug, dan bent u de benzine of vervoerskosten immers ook kwijt. Een prima deal dus!

Mist u een type wandklok?

Ons assortiment vintage wandklokken is met zorg samengesteld, maar wij kunnen natuurlijk bij de inkoop altijd iets over het hoofd zien. Mist u een bepaald type wandklok? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij zullen uw advies altijd meenemen in ons inkoopbeleid.

Retroklok.nl

Vesperweg 18
7891 PH Klazienaveen

Tel: 06 55 81 48 23
E-mail: info@retroklok.nl

KvK nr: 01165830
BTW nr: NL103351127B01

Interesse in een klok?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vul hier je vraag in.