Vintage klok kopen

Het kopen van een mooie vintage klok doet u natuurlijk gewoon online! Via een webshop bestellen heeft namelijk diverse voordelen, zoals:

  • Altijd het recht retour te sturen, dus geen risico
  • Alle rust om een keuze te maken
  • Meer informatie beschikbaar dan in een winkel
  • Winkelen zonder het huis uit te gaan

Nederlandse webshop

Bij Retroklok.nl heeft u te maken met een Nederlandse partij. Niet alleen zijn wij gewoon in Nederlands gevestigd, maar ook houden wij ons aan de Nederlandse wetgeving. Het retourrecht bij kopen op afstand wordt door ons uiteraard gerespecteerd en de verzendkosten zijn ook afgestemd op transport binnen Nederland. Alle reden om uw vintage klok te kopen bij Retroklok.nl!

Vintage klok

Een vintage klok is een klok met een retro of klassieke uitstraling. Geen strakke digitale apparaten, maar mooi versierde wijzers of ouderwetse flip-klokken met zwart witte grote cijfers. De klokken zijn gewoon nieuw, maar hebben een vintage look. Een echte oude vintage klok is vaak onbetaalbaar of ze werken niet meer goed. Een vintage klok die u bij ons bestelt, is gewoon nieuw in de doos en heeft minimaal een jaar garantie. De vintage look is bij klokken, maar ook meer accessoires voor in huis en tuin zeer populair. Hierdoor kunnen wij vintage klokken voordelig inkopen en aanbieden.

Kopen van een vintage klok

Het bestelproces is bij retroklok.nl zeer simpel. We hebben de klokken in logische categorieën ingedeeld, zodat u gemakkelijk de klok kunt vinden die u zoekt. Bovendien hoeft u hierdoor niet tientallen pagina’s  door kijken, want u ziet meteen ons aanbod in de categorie die u zoekt. Vervolgens plaatst u één of meerdere vintage klokken in de winkelwagen. Als uw bestelling compleet is, vult u uw gegevens in, zodat wij de klok kunnen versturen en u kunt meteen online afrekenen via iDeal, paypal of een andere betaalmethode. De vintage klok wordt vervolgens zo snel mogelijk door ons verzonden. Helaas kan dat niet zo snel als bij de hele grote webshops, maar wij doen uiteraard ons best!

Retroklok.nl

Vesperweg 18
7891 PH Klazienaveen

Tel: 06 55 81 48 23
E-mail: info@retroklok.nl

KvK nr: 01165830
BTW nr: NL103351127B01

Interesse in een klok?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vul hier je vraag in.