Vintage klok

Je huis een fijne sfeer geven en fraai aankleden doe je met allerlei woonaccessoires. Goed gekozen items geven jouw huis de sfeer die je zelf prettig vindt, maar kunnen natuurlijk ook net zo goed bedoeld zijn om een gast een bepaalde ambiance aan te kunnen bieden. In bedrijven en vooral ook in de horeca worden de accessoires met veel zorg gekozen. Niet iedereen heeft hier een juist gevoel voor en in dat geval is er de interieurstylist die uitkomst kan bieden.

Een vintage klok in het interieur

Een populaire stijl van inrichten is vintage of retro. Diverse woonaccessoires kunnen het vintage gevoel perfect opwekken en een klok is daarvan de meest voor de hand liggende. Bijna iedereen heeft immers wel een klok in huis en in bedrijven is in bijna elke ruimte wel een klok te vinden. Het ophangen van een vintage klok is dan ook een goed beginpunt voor een sfeervolle vintage inrichting.

Wat is vintage?

Vintage is een populair woord voor een klassieke of ouderwetse stijl. Vooral het woord ouderwets heeft een negatieve klank en klassiek is het ook niet helemaal. Tweedehands is ook niet hoe je je spullen wilt noemen. Zoals vaker gebeurt, wordt daarom veel het Engelse woord Vintage gebruikt voor dit type artikelen. Vintage klok klinkt toch een stuk beter dan ouderwetse klok!

Verschillende soorten Vintage klokken

Een vintage klok heb je in zeer verschillende soorten en maten. Van kleine, zoals een flipklok die doen denken aan een wekker, tot grote types. Een grote vintage klok kan een enorme eyecatcher zijn in een ruimte, waardoor er verder niet meer veel aankleding nodig is om de vintage uitstraling te completeren. Denk aan een passend behangetje en leuke retro bloempotten en je bent al een heel eind met een vintage stijl inrichting!

Retroklok.nl

Vesperweg 18
7891 PH Klazienaveen

Tel: 06 55 81 48 23
E-mail: info@retroklok.nl

KvK nr: 01165830
BTW nr: NL103351127B01

Interesse in een klok?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vul hier je vraag in.