Retroklok webshop

Een retroklok online bestellen bij een webshop is een prima idee! Waarom? Omdat online kopen diverse voordelen heeft die u niet heeft wanneer u in een winkel koopt zoals:

  • ALTIJD de mogelijkheid retour sturen
  • Keuze uit groter assortiment
  • Koperbescherming bij kopen op afstand
  • Meer tijd om de keuze te overdenken
  • Alle informatie duidelijk te bekijken

Specialist in retroklokken

Retroklok.nl is gespecialiseerd in retro klokken. Wij hebben ervoor gekozen om geen breed assortiment in allerlei typen klokken te verkopen maar richten ons puur op vintage en retro. Hierdoor kunnen we binnen deze categorie duidelijk onderscheid maken tussen verschillende types klokken. Stationsklokken, flip klokken en ‘gewone’ wandklokken kunnen op deze manier duidelijk onderverdeeld worden waardoor u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt.

Webshop volgens de wetgeving en met service!

Een webshop beginnen is in principe makkelijk, maar ook voldoen aan de wettelijke regels hiervoor is iets heel anders. Wij houden ons aan de wetgeving welke ervoor zorgt dat u als consument veilig online producten kunt kopen. Zo hebben wij een duidelijke garantie en retour regeling, algemene voorwaarden, disclaimer, privacy beleid en zijn we vooraf helder over de levertijden en verzendkosten. Onderaan welke pagina zijn links te vinden naar deze informatiepagina’s. Daarnaast doen wij ons uiterste best een goede service te bieden waarbij we vragen en opmerkingen snel beantwoorden en niet moeilijk zijn met retouren.

Retroklokken online kopen

Alle reden om via deze webshop online een retroklok te kopen! Bekijk ons assortiment, bestel en betaal gemakkelijk en veilig online en binnen enkele dagen kan de klok bij u aan de muur hangen!

Retroklok.nl

Vesperweg 18
7891 PH Klazienaveen

Tel: 06 55 81 48 23
E-mail: info@retroklok.nl

KvK nr: 01165830
BTW nr: NL103351127B01

Interesse in een klok?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vul hier je vraag in.