Retro klok online bestellen

Wanneer u heeft besloten dat u een retro klok wilt aanschaffen, begint er een zoektocht naar het juiste type. Een wandklok, stationsklok, flip klok of meerdere retroklokken voor verschillende plaatsen in uw woning? Waar gaat u zoeken? Internet is een prima plaats om een retroklok uit te zoeken en biedt diverse voordelen ten opzichte van de traditionele winkel.

Voordelen online bestellen

Hoewel er steeds meer online wordt besteld, blijven sommige mensen hier toch een beetje huiverig voor. Is het allemaal wel betrouwbaar? Kan ik veilig online betalen? Wat als het product me tegenvalt? Logisch dat u hier aan denkt! Maar maakt u zich geen zorgen, want online bestellen bij Retroklok.nl levert geen enkel risico op. De voordelen zijn onder andere:

  • Uw aankoop kan altijd binnen 14 dagen terug zonder opgaaf van reden
  • Nederlandse webshop, geen taalproblemen en buitenlandse verzendingen
  • Betalen via o.a. iDeal en Paypal  via beveiligde internetverbindingen of achteraf via een factuur
  • Online betalingen Mollie (wij voldoen aan de regels van deze Nederlandse betalingsprovider)
  • Wij voldoen aan de Nederlandse wetgeving rondom webshops, zie de links onderaan de pagina

Valt de retroklok tegen?

Bij het online bestellen van onze retro klokken is er dus geen risico! Zelfs als u de klok gewoon niet zo mooi vindt als u eerst had gedacht, kan de klok gewoon terug worden gestuurd en krijgt u het aankoopbedrag + de verzendkosten, naar u toe,  gewoon terug. Het enige dat het u kost, zijn de verzendkosten terug naar ons magazijn.

Bekijk ons aanbod en bestel snel online

Op Retroklok.nl vindt u een met zorg samengesteld assortiment van wandklokken, stationsklokken, flip klokken en andere retroklokjes. Maak uw keuze uit ons aanbod van retroklokken, bestel binnen enkele minuten met óf zonder een account en binnen een paar dagen heeft u de klok in huis! Gemakkelijker kan bijna niet!

Retroklok.nl

Vesperweg 18
7891 PH Klazienaveen

Tel: 06 55 81 48 23
E-mail: info@retroklok.nl

KvK nr: 01165830
BTW nr: NL103351127B01

Interesse in een klok?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vul hier je vraag in.