Wij zijn geen groot bedrijf en kunnen onze prijzen laag houden doodat deze shop niet ons hoofdinkomen hoeft op te leveren. Hierdoor kunnen we niet constant met de webshop bezig zijn en kunnen we niet zo snel leveren als grote webshops. Maar, de prijs is natuurlijk wel erg scherp en dat maakt de iets langere levertijd vast goed!

Levertijd: meestal 3 dagen

Bestellingen proberen wij de eerstvolgende werkdag aan te bieden bij het postkantoor, vanaf waar de bestelling naar u wordt verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn artikelen niet voorradig of lukt het om een andere reden niet de bestelling die dag op te sturen en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Alle artikelen, behalve maatwerk producten, leveren wij gewoonlijk binnen 3 werkdagen binnen Nederland. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Levering verloopt via de postbode of een pakketbezorger.

Levertijd buiten Nederland

De levertijd buiten Nederland duurt langer. Reken hierbij op ongeveer een week.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Nederland

De verzendkosten bedragen: €4,95 voor kleine bestellingen, €7,95 voor middelgrote of zware bestellingen, €14,95 voor grote of zware bestellingen bestellingen en €25, voor wat daar nog weer boven zit.

In de praktijk zijn de verzendkosten bij het overgrote deel van de bestellingen €5,00.

België

Helaas kost het ons meer om bestellingen naar België te versturen en moeten wij deze kosten doorberekenen. De verzendkosten bedragen voor België: €9,80 voor kleine bestellingen, €13,00 voor middelgrote of zware bestellingen en €25, voor wat daar boven zit.

Boven €50,- gratis verzenden!

Besteld u voor meer dan €50 (kosten van de producten exclusief verzendkosten) dan betaal je geen verzendkosten!

Vragen

Bij vragen kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.

© 2018 - 2020 Retroklok.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel