• OPRUIMING!

  Stationsklok dubbelzijdig
  Stationsklok dubbelzijdig

  Retro maar ook zeer goed passend bij een moderne inrichting. Een dubbelzijdige stationsklok.

  De doorsnede van het klokje is ongeveer 13 cm

  Hoogte van de steun: 22 cm

  Totale breedte: 26 cm

  Exclusief batterijen

  € 29,95 € 19,95
 • Grote Stationsklok dubbelzijdig
  Grote Stationsklok dubbelzijdig

  De grote stationsklok heeft de volgende afmetingen:

  Doorsnede klok is ongeveer 20 cm

  De totale hoogte is ongeveer 35 cm

  De totale breedte is 28 cm

  € 59,95

Stationsklok kopen bij Retroklok.nl

Als u op zoek bent naar een retroklok, dan denkt u al snel aan een stationsklok. Een stationsklok doet al snel denken aan het (oude) Londen en daar wordt met dit type klok ook bijna altijd op ingespeeld. Stationsklokken hangen op de metrostations en ondanks hun simpele bedoeling, men moet immers de tijd goed in de gaten houden als er via het openbaar vervoer wordt gereisd, zijn ze ontzettend populair geworden.

Dubbelzijdig

Een stationsklok is meestal dubbelzijdig. Bevestigd aan een muur (langs het perron) is  vanaf beide zijden de tijd goed te zien. Er zit slechts één uurwerk in, dus beide kanten geven gewoon dezelfde tijd aan en bij het verzetten van de tijd hoeft dat niet voor de beide kanten afzonderlijk.

Grote stationsklok

Echte stationsklokken zijn ontzettend groot en vaak onpraktisch voor gebruik in normale doorsnee woningen. Voor bedrijven is een grote stationsklok een fraaie eyecatcher, maar deze klokken zijn vaak moeilijk verkrijgbaar. In onze webshop verkopen wij daarom replica stationsklokken die én betaalbaar zijn én van een hanteerbaar formaat.

Wandklok stationsklok

Niet elke stationsklok is van de bekende dubbelzijdige versie. Er zijn ook stationsklokken die gewoon als wandklok opgehangen kunnen worden. Persoonlijk houden wij toch van de bekende dubbelzijdige stationsklok en deze vind je dan ook op onze site.

Veilig online bestellen

Een stationsklok koopt u bij Retroklok.nl veilig en zonder risico. Wij houden ons aan de wetgeving rond het online kopen van producten. Dat betekent dat u altijd 14 dagen zichttermijn hebt. Bestelt u bij ons een stationsklok, maar valt deze tegen? Dan stuurt u hem terug en ontvangt u het aankoopbedrag én de verzendkosten naar u toe terug. De enige kosten die u maakt, zijn de verzendkosten naar ons retour. Ook het online betalen gaat veilig via de Nederlandse betaalprovider Mollie, waar onder andere via iDeal, Paypall en andere betaalmanieren betaald kan worden.

© 2018 - 2020 Retroklok.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel